Снимаха Кейт Мидълтън гола

Френски папараци щракнаха херцогинята топлес, англичаните побесняха

Снимаха Кейт Мидълтън гола | StandartNews.com

Париж.  Френско издание съсипа лъскавия имидж на британския принц Уилям и съпругата му Катрин. Списанието "Closer" вече публикува скандалните снимки, както бе предупредило. На тях херцогинята се пече гола от кръста нагоре на тераса в къща за гости.

На фотосите се вижда и съпругът й Уилям, който маже дупето й с плажно масло. Новината дойде, след като кралското семейство понесе друг тежък опозорителен удар - голите снимки на принц Хари, чийто брат Уилям е съпруг на Катрин.

Кейт и Уилям в момента са на визита в Азия. Въпреки скандала херцогинята продължава да е в добро настроение. В Англия обаче страстите се нажежиха на макс и вече предричат на Кейт срив, подобен на Даяна, чиито проблеми също започнаха след гола папарашка снимка. Главната редакторка на списание "Closer" Лоранс Пио защити решението за публикуването на фотосите, като заяви, че те никак не са шокиращи. Тя допълни, че снимките са предложени за продажба на медии от цял свят. Нито едно британско издание обаче до момента не e заявило желание да купи голата Кейт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай