След "Фермата": Данчо и Даяна отново заедно

Двамата влизат в ново реалити

След "Фермата": Данчо и Даяна отново заедно | StandartNews.com

Йордан Белев и Даяна Ханджиева се събират за нови приключения след драматичното им участие във "Фермата". Двамата влизат в българския онлайн формат за приключения, битки и история "Максимъл Ривендж", който събира цял набор от звезди. Те ще се борят за оцеляването си в пустошта край Павел баня. Освен Данчо и Даяна, сред участниците трябвало да бъде и шампионката от последния сезон на "Фермата" Хепи Ванче, но тя се контузила и няма да се включи.

Любителите на адреналина и изпитанията ще мерят сили в 13 битки този месец - мъже срещу мъже и жени срещу жени, като точните изпитания ще се пазят в тайна до последно. Вероятно ще има силови игри, както и оцеляване при екстремни условия.

Освен Белев и Ханджиева, в "Максимъл Ривендж" ще гледаме Вайс, Сюзън, Джералдин и победителя от последния сезон на "Игри на волята" Милен, от "Сървайвър" това ще са Ваня и Евгения Джаферович, фитнес инструкторът Явор Зайн и половинката му - адреналинката от "Господари на ефира" Виктория Кузманова. На арената на предизвикателствата ще излязат още Красимира Цочева, Краси Джунов, Станислав Борисов, Габриела Мартинова, пише "Хотарена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай