Скандал! Цесекарите скочиха на Рачков

Иван Велчев-Кюстендилеца с гневен коментар за "тирето"

Скандал! Цесекарите скочиха на Рачков | StandartNews.com

Неочакван, но голям скандал се разрази във футболните ни среди.

Фенове на ЦСКА скочиха на един от най-известните актьори у нас Димитър Рачков.

Повод за гнева им стана снощното шоу, на което гости бяха легендата на "червените" Георги Велинов и Ники Кънчев, който е известен привърженик на "армейците".

Какво всъщност се случи?

В шоуто се имитираше предаването "Стани богат" и въпрос за химна на ЦСКА разгневи феновете. Той гласеше: "В химна на ЦСКА-София се пее следното: Сърца червени, сърца...".

Отговорите бяха: "милиони", "в масло", "с байпаси" и с "с тирета". Логично, Ники Кънчев и Джони Велинов заложиха на верния отговор: "милиони", но се оказа, че той е "с тирета".

Рачков заяви, че най-вероятно компютърът е привърженик на Левски и добави, че в момента има два отбора с името ЦСКА, известни като "тирето" и "числата".

Това разгневи "червените" запалянковци и тарторът на Сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца написа гневен пост на страницата на предаването във "Фейсбук". "Раков, о***френ, ти си най-жа***ят актьор в историята".

Интаресното е, че имаше и фенове на Левски, които също бяха възмутени.

"Възмутително е това, което направихте с Джони Велинов... не ви прави чест. ЦСКА е един и е в сърцата на милиони хора", "Много неуважително държание към участието на Велинов. Не съм дори цесекар, но да отдадеш уважение към този човек е задължително. Разкарахте го да влезе в ефир, за да му кажете, че тирето е верния отговор?",

"Това беше т*по! Да се гаврите с ЦСКА... Губите си феновете, г-н Рачков. Щом за вас това не е проблем...", "Левскар съм, но не може да се гаврите така с ЦСКА пред футболна легенда, посветила живота си на един от двата ни гранда. Сигурен съм, че и на него не му е приятна цялата ситуация. Отвратително е. 

Остава за обичания иначе актьор Димитър Рачков да придобие малко опит с фенската чувствителност и повече да не прави такива издънки в студиото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай