Шоков обрат в кариерата на Уил Смит след шамара

Учудващи прогнози на експерти в индустрията

Шоков обрат в кариерата на Уил Смит след шамара | StandartNews.com

След като светът стана свидетел на невиждания дотогава момент, когато Уил Смит се изкачи на сцената на 94-ата церемония по връчването на наградите на "Оскар" и удари по лицето водещия Крис Рок, беше трудно да се предполага дали актьорът някога ще може да покаже лицето си отново във филм.

Първоначално инцидентът беше възприет едва ли не като част от сценария, за вдигане на рейтинга, но после стана ясно, че 53-годишният Смит не се шегува, когато извика два пъти: "Не произнасяй името на жена ми с ш...... си уста".

И че шамарът не беше скеч. Тогава той защити честта на жена си Джейда Пинкет Смит, след като Рок я засегна с шегата си за алопецията, от която тя страда. 

По-късно вечерта Смит се върна на сцената, за да получи "Оскар" за най-добър актьор, където през сълзи се извини на Академията за действията си и на следващия ден поднесе извинение на Рок.

На Уил му беше забранено да присъства на Оскарите за 10 години.

Въпреки шамара, който можеше да сложи край на кариерата, Уил ще бъде "залят с предложения за работа", прогнозират експерти в индустрията, пише "Дир".

Добре запознати професионалисти от шоубизнеса твърдят, че звездата от "Аз съм легенда" може да бъде привлечен на малкия екран и ще има оферти за участие в по-малко бюджетни екшън филми. Има хора в Холивуд, които все още държат на него. Именно Холивуд не обича нищо повече от история за изкупление и завръщане.

Експерти съветват Смит да си вземе малко почивка, но са убедени, че "ще има оферти на масата от продуценти, които искат да работят с него". Кариерата му никак не е приключила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай