Шок: Това ли е заплатата на Азис от "Маскираният певец"

Кралят на поп фолка си е договорил колосално висок хонорар от шоуто

Шок: Това ли е заплатата на Азис от "Маскираният певец" | StandartNews.com

Малко преди финала на „Маскираният певец” се разчу, че най-голямата звезда сред панелистите получава твърде висок хонорар, а останалите са били „прекарани” с доста по-тънки суми. Твърди се, че това може да коства на продуцента Маги Халваджиян две от звездите му в шоуто. 

Азис си е договорил колосално висок хонорар от шоуто „Маскираният певец”, предаде „Уикенд”, позовавайки се на свои източници. За всяка своя изява в риалити шоуто, кралят на чалгата прибира по 10 000 лева. Сумата е втрещяващо висока на фона на далеч по-скромните пари, които получават останалите „детективи”. Певецът бил неотстъпчив, че само срещу такъв хонорар ще си наруши комфорта в събота вечер да не си е у дома. Въпреки опитите да го накарат да склони за по-малка сума, Васко бил неотстъпчив и в крайна сметка постигнал своето.

На Алекс Раева, Владо Пенев и Марта Вачкова, обаче, продуцентите плащат 10 пъти по-малко пари – едва по 1000 лева на предаване. За да не възникне напрежение, останалите панелисти били уведомени, че на Азис се плаща по 1500 лева. Истината за драстично по-високия хонорар лъснала неотдавна, благодарение на приказлива счетоводителка в Нова телевизия. Вестта, че чалга звездата е оценен цели 10 пъти по-скъпо, буквално разтърсила екипа на шоуто. Най-гневна била Марта Вачкова, която място не можела да си намери от огорчение. Ядосан бил и Владо Пенев, който се зарекъл, че това ще е последният път, в който участва в предаването.

„Нормално е Азис да взима най-много, именно той изнася шоуто на гърба си. Често е по-атрактивен дори от пеещите участници. Всеки път е с бляскави тоалети и знае какво да каже”, коментират зрители.

Този сезон на „Маскираният певец” е най-слабият от всички досега. Шоуто има доста по-нисък рейтинг от обичайния, а като че ли и никой не се вълнува от това кой се крие зад маските на участниците. Цялостното усещане е, че в предаването липсват големи звезди, а костюмите също не са особено атрактивни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай