Шок! Това ли е истината за раздялата между Пике и Шакира

Нова версия за раздора в отношенията им

Шок! Това ли е истината за раздялата между Пике и Шакира | StandartNews.com

Нова версия за раздялата на годината между Шакира и Жерар Пике лансира испанското издание „EsDiario“, което цитира бивше гадже на една от сестрите на певицата. Неговото име е Роберто Гарсия. Той твърди, че в основата на разрива не е изневяра.

„Много близък до тях човек ми каза, че двамата са имали сериозен финансов проблем. Пике поискал от Шакира пари за своя инвестиция, но семейството ѝ отрязало мераците му. Те никога не са имали общи пари, винаги са си разделяли разходите наполовина“, твърди Гарсия пред „EsDiario“, предава gong.bg.

Той е допълнил, че 45-годишната певица е силно привързана към родителите си и именно те имат последната дума за финансите на популярната си дъщеря. И преди имаше информации, за финансови проблеми между 35-годишния испански национал и Шакира, но те бяха свързани със световната финансова криза и пандемията от коронавирус.

В същото време авторитетният каталунски вестник „Спорт“ излезе с информация, че приятелите на Пике са започнали да се гаврят помежду си с Шакира. Те са ѝ лепнали обидния прякор „Началничката“. Прозвището е свързано с факта, че колумбийката постоянно е искала да има последната дума за всичко в живота на защитника на Барселона извън футболния терен.

В последните дни Шакира пък все по-сериозно мисли да се изнесе от Испания и да се премести в дома си в Маями с двамата си синове от Жерар Пике – Милан и Саша.

Причината за това е свързана не само с раздялата с Жерар Пике. В последните седмици певицата е подала няколко жалби до полицията заради двама преследвачи. Те не само следят всяка нейна крачка из града и оставят любовни послания пред дома ѝ, но разбили и входната врата към двора на къщата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай