Шок! Пред развод ли са Хари и Меган

Какво става?

Шок! Пред развод ли са Хари и Меган | StandartNews.com

Всички се питат пред развод ли са принц Хари и Меган Маркъл.

Твърденията идват на фона на доклади, цитиращи кралската авторка лейди Колин Кембъл, че Хари е бил сам в хотел, близо до дома му в Монтесито.

Тревожните скорошни доклади сочат, че принц Хари и Меган Маркъл може би вече обмислят евентуален развод на фона на целия натиск, който бракът им оказва.

Според съобщенията, Хари е този, който е извикал бракоразводни адвокати преди месеци, тъй като двойката изглежда обречена на провал, ако тези доклади са точни, пише "Вести".

Преките причини за тази предполагаема криза между кралската двойка варират в зависимост от източника, който го съобщава. Има медии, които не вярват, че тази информация е точна, но повечето от тях са съгласни, че между Хари и Меган има нещо.

Ако те наистина се опитват да се разведат, това би било заради големия натиск, който са изпитали досега поради несъгласията си с останалите членове на кралското семейство. Това е още една от теориите за Меган Маркъл и принц Хари. Възможността тя да го е манипулирала да изпълни нейните предложения е почти класика за всички времена в този момент.

Симпатизанти на кралското семейство и мразещи Меган Маркъл винаги са се обединявали, за да атакуват херцогинята на Съсекс. Ако тези слухове за развод са верни, твърде много хора ще празнуват потенциална раздяла.

И все пак никой не мисли за двете деца на двойката, те са тези, които ще понесат най-големия удар. Плюс това, тези деца някой ден ще бъдат достатъчно големи, за да прочетат всичко, което медиите пишат или казват за двамата им родители и да осъзнаят колко голяма част от личния им живот е нарушен.

Други разкази за ситуацията предполагат, че Меган Маркъл е тази, която се отказва и иска развод. Но има противоречиви доклади за това кой е инициирал тези разговори с адвокати. Който и да е бил този, който е направил първата крачка, разводите винаги са неприятни.

Излишно е да се казва, че цялата тази бъркотия произхожда от голямото несъгласие между обвиненията на Меган Маркъл в расизъм срещу останалите членове на кралското семейство. Принц Хари се съгласи, че случаят е точно такъв и реши да запише всичко в мемоарите си „Spare“. Това на практика го отдели от кралското семейство много повече от всякога.

Каквото и да се случва в действителност, ние ще ви държим в течение за всяко ново развитие около предполагаемия развод на кралската двойка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай