Шок! Осъдиха Меси да си разруши хотел

Конфрликтната ситуация е с имот в Барселона

Шок! Осъдиха Меси да си разруши хотел | StandartNews.com

Намразиха ли Меси в Барселона? 

Мега звездата на Пари Сен Жермен и световния футбол Лионел Меси ще трябва да събори своя четиризвезден хотел „MiM Sitges“, тъй като е установено, че той не отговаря на градските стандарти.

Комплексът е със 77 стаи и се намира недалеч от частното имение, в което Меси и неговото семейство живееха, докато той беше в Барселона. Хотелът е едно от любимите места на Меси за посещение. В момента се чака съдебна заповед за разрушаването на имота.

Меси, който притежава хотели в Ибиса и Майорка, похарчи 26 милиона паунда за хотел „MiM Sitges“, който се намира на малко над 30 метра от морето. Той бе построен през 2017 година. Хотелът е построен от Меси без той да знае, че кметството на Ситжес вече е разпоредило разрушаването му поради неспазването на строителните норми.

Една нощувка в комплекса струва 105 паунда на вечер. Той разполага с басейн и бар на покрива, както и невероятна панорамна гледка към града и Средиземно море, което го откроява от станалите хотели.

Един от проблемите е, че балконите са твърде големи, но цялата конструкция зависи от тях и може да доведе до срутване на сградата. Аварийният план също не отговаря на изискванията. Смята се, че Меси е бил уведомен за заповедта за събаряне едва, когато от „El Confidencial“ са го потърсили за коментар.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай