Шок: Брад Пит в количка

Кинаджията е бил на зъболекар

Шок: Брад Пит в количка | StandartNews.com

Милионите фенове на Брад Пит изпаднаха в шок, след като видяха в социалните мрежи негови снимки в болница и на инвалидна количка. Фотографиите бяха публикувани в сряда в страницата на звездата във Фейсбук - с маска, тъмни очила и с черно яке с качулка. Холивудският секссимвол преди 7 години сензационно призна, че страда от мозъчно заболяване - прозопагнозия, при което се губи способността да се разпознават лица. Той сподели, че лицата на хората, с които е разговарял, изчезват от паметта му, веднага след края на срещата. Преди често се е преструвал, че познава човека, който го заговоря, макар това да не е така.

Кинаджията не скри, че заболяването усложнява живота му, особено когато му се налага да е на публични събития.  "Затова си оставам вкъщи", каза тогава Брад Пит. По-късно той се подложи на специално лечение и наскоро се похвали, че се чувства по-добре.

Сега шокиращите снимки провокираха опасения, че Пик  се е почувствал зле и се е наложило да бъде хоспитализиран. За щастие истината се оказа по-различна. Брад Пит е ходил на зъболекар в медицински център в Бевърли Хилс и тъй като все пак е пациент, медицинският  протокол изисквал той да бъде изведен оттам с количка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай