Шик дами избраха "Мис Лято"

Шик дами избраха "Мис Лято" | StandartNews.com

Страстно-провокативното жълто се превърна във фешън темата на "Мис Лято". Шик дами от хайлайфа бяха в журито, което избра победителката в конкурса, проведен за първи път в София по решение на неговия организатор Евгени Минчев. 11 кандидатки се бориха за титлата на фона на прекрасен музикален фон в "Петрус", а в паузите пяха изгряващите Християна Дънкова, Антония Маркова и Тихомир Митов. Джийсън Брад Люис, традиционен гост на събитието, също поздрави гостите, сред които с мускули и татуировки се отличаваше френско-испанският бизнесмен и плейбой Гаел Бонел Санчес. Сред черешките на тортата се оказа Ирина Флорин - цялата в черно и дантели, само с елегантна чантичка в баграта на слънцето. Миглена Ангелова беше в страхотна форма. Евгени, който беше големият фаворит на публиката в предишното издание на "ВИП брадър", сега направи прогноза: Мадам "Искрено и лично" има всички шансове да се превърне в отличника на юбилейното есенно риалити. Шеф на журито беше бизнес лъвицата Цветелина Маймарова, с нея оценки вдигаха колежките й Елена Кристиано, адвокат БилянаТончева, Велина Евтимова, Анелия Петкова, Ана Палашева... След оспорвано гласуване Цветелина Маймарова връчи лентата и тиарата на Теодора Марковска, модел на "Визаж". Световната и олимпийска шампионка Йорданка Благоева похвали отличничката заради отлично поддържаната й фигура.

Събитието маркира и някои от трендовете за следващия сезон. Освен категоричното жълто дизайнерката Анелия Василева показа в колекцията си бляскави орнаменти, синьо, черно и червено, декорирани в дантели и шифон.

Че жълтото е новото бяло, с радост се съгласиха още Радослава Минчева, Дони Василева, адвокат Айля Хасан, Мирела Ненчова , Славка Каравелова и други познавачки на стила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай