Шарън Стоун - от "Плейбой" в "Първичен инстинкт"

Актрисата взела стратегическото решение да позира за Мъжката библия

Шарън Стоун - от "Плейбой" в "Първичен инстинкт" | StandartNews.com

Шарън Стоун, която рядко дава интервюта, се изповяда пред колежката си Дрю Баримор в нейното ново токшоу. 62-годишната Стоун призна, че за да получи ролята на съблазнителната красавица Катрин Трамел в „Първичен инстинкт”, съзнателно е взела решение да се снима гола за списание "Плейбой". Актрисата сподели също, че дори на младини винаги е постъпвала повече стратегически, а не импулсивно.

„Реших да се снимам специално за Playboy, защото исках да получа роля във филма „Първичен инстинкт”. Макар че тогава изобщо не си представях какво той ще ми донесе. Аз наистина мислих, че това е подходяща роля за мен, и знаех какво да направя, за да я получа”, разказа Стоун.

Ролята й донесе имиджа на секс символ, милиони поклонници и звезден статут, който й позволи да се снима и в други прочули се филми, например в „Казино”, където неин партньор бе Роберт Де Ниро.

Но Шарън и Дрю обсъдиха и личния живот. Като майка на три деца, Стоун призна, че изобщо не се интересува от романтични отношения. „Спрях със срещите, защото смятам хората за неискрени и незаслужаващи моето време. Харесва ми повече да прекарвам времето си сама или с децата и приятелите. Просто чувствам, че не ми трябва още едно дете, не искам неискреност, не искам игри. Не знам дори как да го кажа, за да прозвучи правилно”, каза Шарън.

Баримор се съгласи с гостенката си и сподели, че чувства същото. Наскоро актрисата сама призна, че не желае да се омъжва още веднъж.

„Имам наистина добри приятели мъже, но когато нещата стигат до емоционална зрелост в отношенията, чувствам, че мъжете и жените се намират на различни равнища”, добави Шарън.

Актрисата сподели пред Дрю, че се старае да внуши тази мисъл и на своите синове: 20-годишния Роън Джоузеф Бронштейн, 15-годишния Лърд Уон Стоун и 14-годишния Куин Кели Стоун.

„Понякога те тримата влизат в моята стая, започват някакъв мъжки разговор, а щом ме забележат, казват: „Не трябва да обсъждаме това пред мама”. И аз отговарям: „Вие не трябва да обсъждате това и един пред друг”. Хайде, да поговорим за това. В света има определени страхове, които изпитват момчетата и мъжете, защото съществува неправилното разбиране за силата и за мъжествеността. Затова се опитвам да науча моите момчета, че представите за силен и важен, които излъчват мъжете, може да бъдат изцяло неправилни и е възможно да не се окажат полезни дори в отношенията помежду им”, разказа Шарън Стоун, предаде БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай