Сестрите Мидълтън срещу Меган Маркъл

Романтиците се надяваха, че Хари ще се залюби с Пипа

Сестрите Мидълтън срещу Меган Маркъл | StandartNews.com

Фенове на конспирации на Острова били убедени, че в основата на лондонския заговор против Меган Маркъл са Кейт и Пипа Мидълтън – поне така пишат някои светски хроникьори на Острова. Тъкмо те правят анализ на минали събития, чиито последствия обаче продължават във времето. Като начало цитират текст на The Sun, в който се казва, че бъдещата съпруга на Хари е била абсолютно нежелан гост за сватбата на Пипа, а това е довело до охладняване на отношенията между принца и снаха му Кейт. Журналистката Емили Андрюс коментира: „Мидълтън до един не понасят американката. Те буквално се радваха, че могат да й откажат гостоприемството си – просто се опасяваха, че Меган ще открадне цялото внимание на венчавката /което по-късно се оказва нейна запазена марка/. Именно на церемонията принцът щеше да я представи официално като своя избраница. До този момент той пазеше отношенията им в тайна“.      

В крайна сметка се получава точно така – Меган произвежда сензация, макар и не точно на самата сватба, а на вечерния прием на Пипа и мъжа й, като при това Хари сам шофира, за да докаже, че намеренията му са сериозни.

Всъщност в омразата на Мидълтън към Маркъл има още един предишен нюанс. Около сватбата на Уилям и Кейт някои романтици се надяват, че между Хари и Пипа може да пламне любов. Но това не се случва, въпреки че около подготовката на церемонията четиримата са неразделни.  Наблюдателят на протокола Дънкан Ларкомб пък открива прилика в характерите и поведението на Пипа и Меган – силни жени, които демонстрират склонност към налагане на волята си. „Тъкмо това не дооцениха в династията – свободолюбия дух на Маркъл.“ И добавя, че Меган и Кейт няма как да са приятелки, защото са израснали в различна среда и са възпитавани по различен начин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай