Сензация в "Сървайвър"! Какво направиха с Благо Джизъса

И как прие той новината

Сензация в "Сървайвър"! Какво направиха с Благо Джизъса | StandartNews.com

Само ден след като попадна в "Сървайвър", ексфутболистът Благо Георгиев се сдоби с нов и доста атрактивен прякор, който със сигурност ще държи да остави и след края на шоуто, пише Шоу Блиц.

Още на старта на екстремното риалити Джизъса реши да хвърли всички сили, за да докаже, че може да се справя във всякакви ситуации. Разбира се, за целта накрая беше целия в кал. Но това, което се случи минути, след като той успя да надделее в трудна битка с противник от другия отбор, се случи нещо, което едва ли сте очаквали.

Съотборниците му от племето на известните се оказаха повече от впечатлени от възможностите му в тежката битка в електриковите води на Доминикана и в крайна сметка го определиха като "Тигъра" - нещо, което накара Джизъса направо да се разтапи от кеф. В нея той беше заключен с верига на платформа в Карибско море заедно със съперника си от вражеското племе "Войни" - модния дизайнер Едис.

Двамата трябваше да бъдат освободени от съотборниците си, да скочат във водата, да преминат през серия от препятствия и да стрелят по топки.  Съплеменничката на Благо - нежната хубавица Марго, обаче не успя да го отключи навреме, а през това време дизайнерът Едис набра огромна преднина.

Въпреки че изостана жестоко, Джизъса не се отказа и направи невероятно шоу като настигна съперника си, стопи напълно разликата между двамата, успя да го срази и да вземе важна точка за своя тим, който го посрещна с бурни възгласи: "Тигър!", "Звяр!". В крайна сметка племето на известните спечели водната битка с 10 на 7 и взе тотема за племенен имунитет

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай