Вторник,

Сензация! Кой е дал извънземните сили на Ванга

От: Редактор -
4768
Сензация! Кой е дал извънземните сили на Ванга
A
A
A

Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла, че имала връзка с тях и те й помогнали да изяви дарбата си. Това пророчицата говорела често пред познати, потвърди го и руският журналист Сергей Кастарной, който поддържал близки отношения с феномена в последните години на живота й, срещал се многократно с нея и я разчувствал да споделя лични неща, пише Телеграф.

Пред „Телеграф“ преди време Ели Логинова също сподели, че пророчицата й казала как наистина в земята под Царичина има извънземна връзка и я насърчила за начинанието, което било тайнствено прекратено точно преди големите открития. Логинова си спомни:

„Ванга ни разказваше, че няма нищо страшно в обекта. Вижда вода, но тя не е опасна. Няма срутвания и никой няма да загине.Каза ни: „Абе, аз виждам тука една жута (б.р. жълта) маймуна! Ни маж, ни жена! Защо ви е? Бре! Бре! Бре! Виждам я. Като стигнете двете стъпала, пак елате!“.

Аз вече бях почнала да изписвам страници с текстове, да рисувам под диктовка. Тя каза, че ще пита за тези текстове.Много е странно, за пръв път ми се случваше да наблюдавам това явление -  през нея минаваха различни духове, с различен глас.Тя вдигаше главата нагоре и питаше, а след това започваше с мъжки тембър на гласа. Все едно разговаряше с различен човек.

Кастарной, както и редица други, твърди, че Ванга му споделила как вече като била сляпа и имала видения, веднъж сънувала, че й се явява рицар в бяло.По-късно тя сметнала, че може би той е бил извънземен. Рицарят й казал, че тя трябва да използва дарбата си, за да помага на хората.

Така, благодарение на съществата не от този свят, Ванга станала пророчица и поела съдбата си. Според Кастарной черквата на Ванга в Рупите също била свързана с извънземните. Тя била направена като НЛО кораб.

Пророчицата затова се скарала и с официалната църковна власт, защото нещата не били съвсем по канона. Ванга многократно говори за извънземни.

Тя твърди, че на много планети из галактиката и вселената има извънземни, но нарочно ни обърквали в информацията, защото сме на много ниска степен от развитието и тази информация щяла да ни се отрази зле, в различни крайности. Дори и с това, че сме щели да ги приемаме за богове, а те изобщо не били такива.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com