Сряда,

Селена Гомес не може да стане от леглото. Как се справя?

От: Рачо Рачев, сн. Инстаграм -
1894
Селена Гомес не може да стане от леглото. Как се справя?
A
A
A

Певицата Селена Гомес често говори открито за психичното си здраве. Тя има силен интерес към тази проблематика и наскоро обяви началото на медийна кампания за психично здраве, наречена WonderMind. В очакване на старта си тя разказа в Инстаграм за психичните си проблеми и какво й помага да се справи с тях, пише сп. "Пийпъл".

„Понякога се справям зле. Случва се да се събудя и да не мога да стана от леглото. Това, което ми помага на първо място, е да вдигна телефона и да се обадя на някого”, каза Селена.

Певицата допълни, че се старае да бъде в хармония с чувствата си и се опитва да разбере по-добре себе си. Плюс това, Гомес каза, че винаги се чувства по-добре след физическа активност.

„Препоръчвам тренировките. Никак не е забавно. Но аз се занимавам с бокс и това ми помага да се освободя от негативната енергия”, каза звездата.

Кампанията стартира с майка й Манди Тифи и приятелката Даниел Пиърсън. В нея Гомес ще включва подкасти, статии със съвети, интервюта и полезни инструменти за психично здраве. WonderMind ще бъде място, където хората с психични проблеми ще могат да се съберат и да получат подкрепата, от която се нуждаят, каза Гомес.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com