Секссимвол от "Фермата" полетя соло

Твърди се, че Петър се е разделил с приятелката си

Секссимвол от "Фермата" полетя соло | StandartNews.com

Секссимволът от предишния сезон на "Фермата" Петър отново подкара самолет и пори небето, което е мечтаната му работа. Мачото, по когото всички мадами въздишаха, отново се звърнал на мечтаната си работа и управлява самолет от няколко месеца. Петър стоя без работа повече от година заради ковид пандемията, но бързо е наваксал с полети до редица европейски страни. Само за последните две седмици той е бил на борда на самолети, летели до Варшава, Истанбул и други градове. 

Именно спирането на редица полети бе причината Петър да влезе във Фермата. Той се впуска в риалити формата, за да спечели голямата награда от 100 бона и така да има пари, с които да изплаща текущите си кредити. Въпреки, че в професионален план му потръгва отново, в личен нещата не са розови. Петър се е разделил с Антония, твърди столичен всекидневник. Двамата се залюбиха едва след края на шоуто. Връзката им бързо се задълбочи, ала нещата в последните месеци не се развиват по мечтания и за двамата сценарий и те се разделят. 

Двамата бяха заедно по-малко от година. Въпреки че всички им предричаха светло бъдеще, тежките им характери натежаха и в крайна сметка връзката им се разпадна. Двамата вече са изтрили общите си снимки от социалните мрежи и не се появяват заедно на последните събирания на участниците от миналия сезон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай