Четвъртък,

Съдят Ева Веселинова за половин милион

От: Агенция Стандарт -
Съдят Ева Веселинова за половин милион
A
A
A

Фирма съди бившата репортерка на "Господари на ефира" Ева Веселинова за 487 000 лева. Срещу младата майка има образувано дело в Софийски районен съд, като причината за делото според ищеца е нагласен репортаж в "Господарите", пише Лупа.бг. Искът е от 2019-а и е от Строителят Добрев, представен в един от репортажите като некоректен. Веселинова има наложен запор на единственото й установено имущество – дялове във фирма "Ева - Вес" ЕООД, които са на стойност 50 лв. Все пак блондинката си е направила нова фирма, която се занимава с пиар.

Не е ясно дали репортажът в предаването е бил нагласен, или фирмата просто се е засегнала от истината и търси малко слава. Това предстои да се изясни в съда. Ищецът се оплака, че най-вероятно Ева умишлено е прехвърлила всичко на свои близки и няма нищо на свое име. Веселинова не се впечатлява особено от случая, защото се смята за невинна и е убедена, че няма как да я осъдят да плати дори и един лев.

"Тя работеше като репортер. Представена й е информация, отива, снима хората, които се чувстват измамени и предоставя информацията на зрителите. Всеки може да тълкува фактите по свой собствен начин", коментираха от обкръжението на журналистката.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички