Съпругата направи софиянец тотомилионер

Съпругата направи софиянец тотомилионер | StandartNews.com

Показаха се и двамата щастливци, които си разделиха последния джакпот от над 3 милиона лева. Те оформят документите в централата на тото, парите ще им бъдат преведени по банков път. Потвърди се - единият е овчарят Здравко Траянов от Петричко.

Другият се казва Петър Димитров, научи "Стандарт". Той е на 43 години, компютърен спец. Съпругата му казала кои шест щастливи числа да попълни. Петър пуснал фиша в пункта на бул. "Гоце Делчев" и улица "Орехова гора" в столицата.
Компютърджията напуснал фирма преди месец и започнал собствен бизнес. Началният капитал е осигурен, майтапаха се негови близки.

С печелившата квитанция в ръка 59-годишният доскорошен овчар Здравко Траянов се появи също в централата на Българския спортен тотализатор в София. Двамата щастливци си разделят по 1 633 366 лева от тиража миналата неделя в играта „6 от 49".

Пастирът няколко дни бе потънал в пълна неизвестност, но все пак реши да си прибере печалбата от над 1,6 милиона лева навреме, а не да чака крайния срок от 45 дни. Здравко играл близо 40 години с едни и същи числа и най-сетне късметът му се усмихна. Овчарят заръчал на работодателя си Стоян Милев да му пусне фиша миналата събота в централния пункт на тотото в Петрич. В понеделник сутринта си взел квитанцията и захвърлил гегата на пастир, напуснал работа и изоставил грижите за 180-те овце в стадото. В тотото тоя сподели, че са изписани и лъжи по негов адрес, но е вярно, че ще даде 1000 лева на шефа си, който пуснал фиша му.

Двамата печеливши са дали банкови сметки, по които ще им бъдат преведени по 500 хиляди лева. Останалите пари, които са разликата от 500-те хиляди до спечелената сума, ще им се дава на равни месечни вноски, като крайният срок за изплащането е до 7 години.

Очаквайте и двамата щастливци пряко по БНТ от 19,15 ч., когато започва редовното теглене на тиражите на тото 2!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай