Салма Хайек дойде с 8 куфара

Салма Хайек дойде с 8 куфара  | StandartNews.com

"Започвам работа утре и нямам никакво време за интервюта", каза холивудската звезда

Актрисата се присъединява към Ейдриън Броуди за снимките на "Септември в Шираз"

Мексиканската красавица и холивудска знаменитост Салма Хайек пристигна в неделя в София в пика на следобедния порой. Актрисата обаче не позволи на лошото време да помрачи настроението й. Салма беше усмихната и приятно изненадана от посрещачите си - дузина журналисти и фенове. Тя поздрави всички с усмивки и се извини заради това, че не може да говори: "Съжалявам, но ние започваме работа утре. И нямам време." Красавицата потвърди, че е за първи път в България. Тя се качи в черен "Мерцедес", последван от сив минибус, който побра осемте куфара и сакове на актрисата. С нея беше личната й асистентка и само един бодигард.

Тези дни Салма ще пребивава предимно в Киноцентъра в Бояна и на някои места край София, където ще се въртят камерите на холивудската продукция, режисирана от Уейн Блеър. Заради него преди дни у нас пристигна и носителят на "Оскар" Ейдриън Броуди. В София идва и звездата от "Х-Мен: Последният сблъсък" Шохре Агдашлу.

В Бояна са издигнати декори, които представят Иран от края на 70-те, тъй като по сюжет действието се развива малко след революцията. Към екипа от продуценти на Ави Лернер се присъединява и холивудската звезда Джералд Бътлър. В екшъна ще има и българско участие. Башар Рахал вече си пуска брада, защото вероятно ще бъде извикан на кастинг.

"Септември в Шираз" е екранизация по едноименната дебютна книга на иранската писателка Далия Софър, станала бестселър в Щатите. В хаоса след иранската революция дилърът на скъпоценни камъни Исак Амин (Броуди) е арестуван и погрешно обвинен в шпионаж. Ужасено от изчезването му, семейството е принудено да съществува в нов свят на жестокост, в който всичко се срива. Докато Исак оцелява в затворническия терор, а жена му трескаво го търси, децата му осъзнават, че са принудени да тръгнат по изключително опасен път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай