Ръсел Кроу пак се закръгли

Актьорът бе изловен на тенис корт в обятията на млада мацка

Ръсел Кроу пак се закръгли | StandartNews.com

Гладиаторът Ръсел Кроу бе заснет в обятията на изкусителна блондинка на тенис корт в Сидни. Актьорът обаче изглежда почти неузнаваемо до 30-годишната си приятелка Бритни Терио - той е с почти 40 килограма наднормено тегло и посивяла коса на опашка.

Кроу е бил изловен на пейка на тенис корта с черна тениска и черни къси панталони, а освен с наднорменото тегло, той е неузнаваем и заради сивата си брада и дългата сива коса, завързана на опашка. Той е с очила и удобни маратонки и в един момент става да прегърне силно Бритни, предаде БГНЕС. Тя от своя страна е с много къса мини пола, която подчертава секси краката й. Красивата блондинка често тренирала, а Ръсел се опитвал да си върне старото тяло покрай нея.

Кроу напълня за ролята в последния си филм “Ненормален”, който се появи в края на юли и в който той играе психясал шпионин. На него не са му чижди подобни актьорски трансформации, но тази все още е една от най-радикалните. Кроу играе маниак в лентата и за да изглежда възможно най-убедително, режисьорът Дерик Борте го помолил да промени формата си, така че актьорът значително се закръглил. За разлика от усилените тренировки за ролята в „Гладиатор“, сега единствената му задача била не да спортува, а да яде каквото си иска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай