Революционна еротика (СНИМКИ)

Джоан Смолс

Революционна еротика (СНИМКИ) | StandartNews.com

Голото женско тяло е в центъра на обектива на Стивън Майзъл
За първи път в календар на "Пирели" се появява 90-килограмов модел

Ежегодните календари на производителите на автомобилни гуми "Пирели" са един от най-култовите за цялата история на този рекламен жанр. Тази година марката пусна 51-то издание на известната си продукция под заглавие "Calendar Girls 2015". То е посветено на фетишите и предизвика интересни дискусии при представянето му в Милано. Много поклонници и критици казват, че тазгодишният календар е един от най-революционните и смели за цялата половинвековна история на марката. За пръв път на страниците се появи закръглената Кендис Хъфин, висока 1,80 м с тегло 90 килограма. Пикантният календар ще зарадва не повече от 17 хил. влиятелни късметлии в света.

Автор на снимките е Стивън Майзъл - един от най-добрите съвременни фотографи в света на модата. Стилист на кадрите е Карин Ройтфелд.

Майзъл е концентрирал цялото внимание на обектива си върху голото женско тяло.

Снимките са правени в продължение на пет дни в студио в Ню Йорк. В тях участваха 12 от топмоделите от различни етноси от цял свят: американките Джиджи Хадид, Кендис Хъфин, Каролин Мърфи и Камерън Ръсел, бразилките Изабели Фонтана, Адриана Лима и Ракел Цимерман, англичанката Карън Елсън, пуерториканката Джоан Смолс, немкинята Анна Еверс и рускините Наталия Водянова и Саша Лус.

На корицата е 19-годишната Джиджи Хадид.

Адриана Лима

Джиджи Хадид


Кендис Хъфин

Анна Евърс

Изабел Фонтана


Джоан Смолс

Саша Лус

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай