Решено! Ето кой спасява Месечков и д-р Щонова

Какво ще стане с танцовата двойка

Решено! Ето кой спасява Месечков и д-р Щонова | StandartNews.com

Драматичната ситуация в наше тв шоу може да намери разрешение.

Инцидентът, който се случи наскоро на професионалния танцьор в "Денсинг старс" Наско Месечков спря дъха не само на партньорката му в шоуто Неделя Щонова, но и на куп зрители пред малкия екран, пише show.blitz.bg

Последствията за чаровния танцьор след култовто шопско хоро, което тропнаха на дансинга с популярната докторка, не са никак леки и със сигурност са шокираща гледка за най-близките му хора. За да спаси крака му обаче, му се притече на помощ не кой да е!

Превързан и упоен, Наско излезе под прожекторите и въпреки болката танцува като бог. След драматичната за танцьора вечер д-р Комитов, който е специалист по гръбначна патология и заболявания на опорно-двигателния апарат, продължава да следи състоянието му. Все още не е ясно дали Месечков ще продължи участието си или ще се откаже. Ако болката го пречупи, ще трябва да остави д-р Щонова на друг.

Феновете на "Денсинг старс" обаче са сериозно притеснени за Наско.

"Според мен е добре той да се възстанови седмица-две, а Неделя Щонова да танцува временно с някой друг. Иван Карастоянов е добър заместник и едно танго би им паснало чудесно", гласи един от коментарите в мрежата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай