Разплакващ дуел във Фермата. Хепи би и се извини

Данчо и Стоян излизат на елиминационен дуел

Разплакващ дуел във Фермата. Хепи би и се извини | StandartNews.com

Разплакващ дуел във Фермата. Хепи Ванче би изключително достойно Мария и въпреки това й се извини, че я елиминира от играта. Надпреварата, започнала в понеделник, бе пълна с обрани. Яхтената стюардеса поведе, Мария обърна, Ванчето взе Алманаха, Мария и измъкна игра за баланс с люлки и накрая Ваня триумфира на люлееща се греда, катерене по 4-метрова кула от въжета и рязане на трупи. Дългогодишната работа по яхтите показа, че стюардесата лети по клатеща се тънка повърхност.

Въпреки победата си Ваня се разплака, прегърна Мария и десет пъти повтори: Извинявай, Марче. На фона на останалите участници, които 14 седмици се обвиняват в арогантност един друг, Ваня демонстрира добро сърце и благородство.

Виновницата за дуела бе пчеларката Надя, която можеше да избира мъжки или женски да бъде първият от елиминационните дуели тази седмица. Но вместо да защити Мария, на която твърди, че е приятелка и да избере Данчо, Надя отстреля ямболската ресторантьорка, която единствена си признаваше, че е във Фермата, за да сбъдне мечтата на съпруга си за разширяване на семейния бизнес.

По правилата на играта в първите елиминационни дуели участват играчите, които досега не са били на Арената. Единствените, които досега се спасяваха от битка бяха Мария и Йордан. Така следващия на дуел е именно магьосникът от Габрово. Той си избра за опонент Стоян и утре ще стане ясно кой от тях напуска Фермата.

Ваня пък се превърна в единствената жена, печелила 4 дуела на Арената. Тя елиминира 4 от 10-те жени, които първоначално влязоха в играта. Една от тях – Габи, излезе още в първите дни, защото си контузи крака.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай