Разкриха нов скандал между Даяна и Чарлз

Те водили битка за името на принц Уилям

Разкриха нов скандал между Даяна и Чарлз | StandartNews.com

Принц Уилям трябвало да носи друго име, но лейди Даяна била много упорита, въпреки настояването на принц Чарлз.

През последните години се появиха множество тайни от вътрешния живот на британското кралско семейство. Бракът на Чарлз и Даяна не беше стабилен и една от основните причини е, че престолонаследникът е бил влюбен в настоящата си съпруга Камила Паркър през всичките му години брачен живот с Даяна. Но, също така сега излиза информация, че бракът им е бил разклатен и по друга причина.

Когато Даяна била бременна с принц Уилям, Чарлз искал да кръсти сина си Артър на всяка цена. Кралската биографка Робърт Лейси каза пред списание „Пипъл“, че Даяна била твърдо против това име. Една от основните причини била, че веднъж Чарлз каза на Камила, че би искал да има деца с нея и че би кръстил сина им Артър. Твърди се, че Даяна чула този разговор, затова категорично забранила да се използва това име за първородния й син.

„Тя настояваше с всички сили името да бъде Уилям, въпреки че никога не разкри, че знае за разговора му с Камила“, добави Робърт. Средното име на Уилям е Филип по името на вече покойните принц Филип и Луис по името на лорд Луис Маунтбатън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай