Работят ли Игнатова и Нойзи за бебе

Тръгнаха нови слухове около двойката

Работят ли Игнатова и Нойзи за бебе | StandartNews.com

Мария Игнатова ударно се е посветила на опити да забременее от Ивайло Цветков - Нойзи. Това гласят най-новите слухове около двойката. Твърди се, че тв водещата здраво е залитнала по народната медицина и бабешките отвари, с чиято помощ се надява отново да стане майка.

Близки до блондинката разказват за среща с възрастен родопчанин това лято, който променил живота на Игнатова. Престарелият помак бил ясновидец и билкар, който й предсказал, че трябва да забременее в най-скоро време, за предпочитане преди края на календарната година, ако иска отново да има деца.

Мария отдавна била оформила в главата си план да роди наследник на Нойзи, тъй като смятала, че евентуално общо дете с възпитаника на Класическата гимназия ще бъде гениално като татко си и хубаво като нея. Тя обаче не смеела да сподели тези планове с половинката си, тъй като философът и футболен коментатор твърдо не искал да сменя пелени на стари години, пише "Уикенд".

По този повод Игнатова решила да го постави пред свършен факт и се подлагала на всякакви бабешки терапии за фертилитет. Освен традиционното пиене на зелен чай за балансиране на хормоните, те включвали и доста екстремни процедури като половинчасово киснене на половите органи ежедневно в отвара от женшен, разказват запознати.

Преди години Аня Пенчева призна, че си е правила специални компреси с билки и магданоз по съвет на лечителката Момера Пенчева и така е заченала сина си Ангел. „Вагиналната салата” наистина й помогнала и само месец по-късно тя успяла да забременее.

Игнатова вече има един поотраснал наследник - тийнейджъра Виктор, от дългогодишната си връзка с ВИП кръчмаря Петко Димитров. Хлапето се отглежда приоритетно от таткото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай