Променят разписанието на четири влака между София и Пловдив

Променят разписанието на четири влака между София и Пловдив | StandartNews.com

Пловдив.  От 23 до 27 февруари ще бъдат въведени временни промени в движението на два бързи и два пътнически влака на „Холдинг Български държавни железници" ЕАД, които пътуват между София и Пловдив. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Ремонтните дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще извършва в участъка между гарите Подуяне и Искър, са причината за промяната.

Влаковете, които ще се движат с промени в своите разписания са следните: Бързият влак № 1624 от Пловдив за София, който заминава в 11.53 часа, ще се движи само до гара Казичене; Бързият влак № 1625 от София за Пловдив, който обичайно тръгва от Централна гара София в 15.30 часа., през периода на ремонта ще заминава от гара Казичене в 15.47 часа; Пътническият влак № 10112 от Пловдив за София, който тръгва в 10.15 часа, ще се движи само до гара Казичене; Пътническият влак № 10113 от София за Пловдив, който обичайно заминава от София в 14.27 часа, през периода на ремонта ще тръгва от гара Казичене в 14.48 часа.

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на националния железопътен превозвач ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците за тези влакове в участъка между гарите София и Казичене, уточняват от БДЖ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай