Понеделник,

Принц Филип събира фамилията

От: Агенция Стандарт -
283
Принц Филип събира фамилията
A
A
A

Децата и порасналите внуци на съпруга на британската кралица Елизабет Втора принц Филип се събират в нов документален филм, съобщи Фимейл фърст. Херцогът на Единбург, който почина през април, два месеца преди да навърши 100 години, ще бъде почетен в едночасово предаване на Би Би Си. В документалния филм най-близките членове на семейството на принц Филип ще споделят своите спомени и лични размисли за него.

В продукцията участват принц Хари, който заедно със съпругата си Меган Маркъл миналата година се отказа от задълженията си като високопоставен член на кралското семейство и замина за САЩ, и принц Андрю, оттеглил се от публичните си задължения заради скандала с Джефри Епстийн.

Другите деца на Филип - престолонаследникът принц Чарлз, принцеса Ана и принц Едуард, също ще говорят пред камерите, както и внуците му принц Уилям, принцесите Биатрис и Юджини, Питър Филипс, Зара Тиндъл, лейди Луиз Уиндзор, и други членове на кралското семейство, които тепърва ще бъдат потвърдени.

Документалният филм включва и кадри от частната колекция на кралица Елизабет, прозрения от лоялни членове на неговия персонал и поглед към кабинета, библиотеката и частния кабинет на принц Филип.

"За първи път по телевизията повече от дузина членове на кралското семейство ще споделят своите лични мисли и разсъждения, отдавайки историческа почит към изключителния живот на Негово Кралско Височество принц Филип", казват създателите на документалния филм.

Всички деца на кралица Елизабет Втора и херцога на Единбург, заедно с порасналите им внуци и други членове на кралското семейство, са се съгласили да дадат своя принос за този уникален портрет на принц Филип.

Документалният филм, който ще бъде излъчен на 22 септември, първоначално е поръчан за отбелязване на 100-годишнината на принц Филип. Някои от интервютата са заснети преди херцогът на Единбург да почина. Впоследствие към филма са добавени нови интервюта и сцени, отразяващи кончината му.

"Продукцията предлага трогателни спомени, много хумор и много свежи прозрения за характера и наследството на този кралски пионер. Благодарение на специалния достъп до частната киноколекция на кралицата този филм представлява ненадминат портрет на човек с уникално място в кралската история, обрисуван от тези, които го познават най-добре", казват от Би Би Си. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com