Прибраха ли се у нас Албена и Максим?

Имението им в Царево светнало

Прибраха ли се у нас Албена и Максим? | StandartNews.com

Имението  на фигуриста Максим Стависки,  пустеещо от четири години, отвори врати. Огромната триетажна къща в тузарския квартал „Василико“ в град Царево светна за първи път. Палатът се извисява върху стръмните скали над морето и никога не е бил обитаван, признават съседи. Съседи на Албена и Максим споделят, че не са ги виждали там откакто се строи къщата.

Световните шампиони по фигурно пързаляне са инвестирали близо 1 милион лева, за да построят имението, в което възнамерявали да живеят. Това обаче така и не се случи. Те отдавна живеят в Русия заедно със сина си Даниел.

Бившата спортистка е емоционално свързана с морското градче. Тя прекарвала ваканциите при дядо си и баба си, които са родом от Царево. 

Именно от старата им семейна къща тръгва Максим Стависки в трагичната августовска нощ през 2007 г., когато след употреба на алкохол причинява тежка катастрофа с 1 жертва и 1 момиче, което остава в будна кома и до днес. 

Не е ясно дали сега в новото им имение са се настанили техни приятели, или са решили да превърнат сградата в къща за гости. 

На една от терасите се сушат плажни кърпи и бански. В същото време е видно, че партерът и част от другите стаи все още не са довършени. Все още се извършват строителни дейности, виждат се стълби и бояджийски четки. 

Просторната бяла къща е на три етажа и не е съвсем обзаведена, пише „България Днес“.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай