Премахването на мазнини от бузите е новата бюти мода

Как да постигнем ефекта "слаби бузи" без да се прибягва до опасни инвазивни процедури

Премахването на мазнини от бузите е новата бюти мода | StandartNews.com

Обещавайки изящен външен вид, новата козметична процедура – премахване на букалнa мазнинa, плени знаменитостите. Популярни личности като Криси Тейгън признаха, че са се подложили на процедурата. Има, обаче, и нехирургичен начин за контуриране и постигане на ефект „слаби бузи“, който си струва инвестицията и вниманието.

256 милиона са гледанията на TikTok видеоклипове по темата за премахване на букална мазнина. Данните от Google също показват сериозен скок в търсенията на информация за тази лицева интервенция, като особен интерес има в търсенето на ефекта ѝ при знаменитости. Много популярни имена като Софи Търнър, Леа Мишел, Дав Камерън и Бела Хадид са се подложили на популярната операция, според мълвата в Холивуд. За дългосрочните ефекти от нея, обаче, все още има много неизвестни и не всеки иска да се подложи на постоянна процедура за изваяно лице. Тук идва FOREO BEAR™.

FOREO BEAR™ е по-естествен, неинвазивен начин за постигане на контуриран и изваян вид на лицето без подлагане на процедура за премахване на букалната мазнина. BEAR™ използва микроток и T-Sonic™ масаж за засилване на микроциркулацията и лимфния дренаж, доставяйки хранителни вещества до кожните клетки и елиминирайки токсините. Клинично доказано е, че подобрява бръчките, фините линии, стегнатостта и еластичността на кожата само за една седмица. Освен това BEAR™ стимулира кожните клетките, тонизира лицевите мускули и стяга лицето, което води до цялостен изваян тен.

Клинични проучвания показват, че 90% от потребителите на BEAR™ забелязват видими резултати след само седмица употреба, като 98% съобщават за по-здрава и по-малко подпухнала кожа. Освен това, 93% от потребителите забелязват подобрение при бръчките тип „пачи крак“, а 98% казват, че биха препоръчали BEAR™ на приятел.

Чрез използването на устройството BEAR™ за скулптуриране с микроток у дома, човек може да постигне ефект и външен вид, подобен на този след премахването на букалната мазнина, без да се подлага на тази перманентна процедура. BEAR™ е по-рентабилно и неинвазивно лечение, сравнено с хирургическата процедура за отстраняване на букална мазнина.

С нарастването на популярността на процедурата за отстраняване на букална мазнина, все повече хора се питат как да тонизират и подобрят контурите на лицето си.

Важно е, обаче, да се има предвид, че подлагането на толкова драстична процедура като премахване на букална мазнина може да доведе до трайно лицево изкривяване и да предизвика напреднали признаци на стареене, докато устройства за лице с микроток като BEAR™ не крият такива рискове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай