Прегръдка на Пит и Анистън взриви мрежата

Бившите съпрузи се поздравиха за поредните си награди

Прегръдка на Пит и Анистън взриви мрежата | StandartNews.com

Брад Пит и Дженифър Анистън триумфираха на наградите на Гилдията на филмовите актьори, но звездите причиниха вълнение с нещо друго – прегръдка.

Бившите съпрузи се превърнаха в най-обсъжданата тема в Холивуд през последно време и моментът им на близост на церемонията взриви целия интернет.

Пит и Анистън бяха наградени един след друг за изпълненията им в „Имало едно време в Холивуд“ и „The Morning Show“. След речите си колегите се озоваха на едно и също място зад кулисите – съдба или дело на продуцентите – и се поздравиха с прегръдка за радост на журналистите. След като двамата се насладиха на обятията си, Дженифър едва успя да се отскубне от бившия си, защото той до последно не пожела да й пусне ръката.

По време на речта на Анистън Пит беше заснет усмихнат до уши, вперил поглед в телевизора, наслаждавайки се на гледката, повтаряйки: „Еха“.

Двамата били забелязани и да се насочват към едно и също афтърпарти. Но според очевидци, те не продължили ласките, а предпочели да купонясват поотделно с приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай