Наследница на Ванга проговори! Има ли дарбата на прабаба си?

Момичето е внучка на единствената дъщеря на пророчицата

Наследница на Ванга проговори! Има ли дарбата на прабаба си? | StandartNews.com

"Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не съм я и имала. То способностите не се предават по род или по кръв, а са от Господ тези неща. Освен това, животът на баба ми никак не е бил лесен. Да си свързан с болките и мъките на толкова хора и те да са всеки ден пред дома ти. Това е живот, отдаден на хората. Защото рядко някой е идвал за хубаво при баба Ванга."

Това споделя в първото си интервю правнучката на пророчицата - красивата Кристина Граховска. Момичето е внучка на единствената дъщеря на Ванга - Венета Гущерова.

"Баба ми Венета също е много интересна жена, но и тя не иска да говори, защото много се измисля по темата за Ванга. Тя идва постоянно при нас тук, в Благоевград, за да вижда детенцето ми Алис, което е вече на две години. Ние сме постоянно заедно и непрекъснато си разказваме истории. Целият ни род сме много вярващи, набожни. Това, което се пише за Ванга, много малко е истина. Небивалици изписват постоянно и затова сме решили да не говорим в публичното пространство", казва Кристина.

Младата жена е майка на момиченцето Алис, което е кръстила на 40-ия му ден. "Винаги съм се вслушвала в думите на Ванга и на баба ми, че човек не трябва да иска много, а да се задоволява и с малкото, защото ако искаме много, трудно можем да платим цената за него", казва Граховска пред медии, пише Хотарена.

Кристина е трудолюбива от малка и преди да роди, е имала салон за красота. С днешна дата тя учи маркетинг и смята да се пренася в София при новия си любим. "След като завърша, ще го мислим къде да живеем", казва правнучката на пророчицата.

В момента Кристина е с нов мъж, а преди известно време се е разделила със съпруга си Владислав Пашалиев от Петрич. "Сега срещнах любовта и се надявам, като поотрасне дъщеря ми, да свържем живота си с него в брак", казва красавицата.

"Баба ми много вярва в брака. Вярва и във всичко, свързано с Господ, аз също. Някой ден, ако разкажа за Ванга, със сигурност ще се убедите колко прекрасна жена е", казва Кристина за баба си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай