Познавате ли го? Няма да познаете кой е този мъж

Гладиаторът на Холивуд е неузнаваем

Познавате ли го? Няма да познаете кой е този мъж | StandartNews.com

Със сигурност не просто сте виждали това лице, но и сте му се възхищавали. Но не и с тази брада. Милиони жени по целия свят са влюбени в него – гладиаторът на Холивуд Ръсел Кроу.

За първи път той изуми фенките си миналата година, когато се появи на тенис корт, качил 40 кг, но с младо маце до себе си. Оказа се, че Кроу е напълнял заради ролята си в последния свой филм "Ненормален", в който той играе полудял шпионин. Лентата се появи през лятото на 2020 г.

Сега обаче става ясно, че секссимволът на Холивуд изобщо няма намерение на излиза от образа на белобрад дядка. Състареният актьор отправи видео поздрав към известна яхтсменка, с която са приятели от години.

Звездата от „Гладиатор”, който е на 56 г., излезе с публичното поздравление към английската яхтсменка Пип Хеър, състезаваща се в момента в околосветска надпревара с яхти, съобщи в. "Дейли мейл". „Честит рожден ден, Пип. Чух, че плаваш около света. Мисля си за това невероятно предизвикателство, пред което си се изправила и колко трудно сигурно ти е през някои от дните. Но ти продължавай. Колко ли приятно ще се почувстваш, когато обиколиш целия свят. Отново честит рожден ден, Пип. Попътен вятър”, каза Кроу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай