Посрещнете Годината на Тигъра с банкнота в портфейла

Всеки може да направи живота си много по-проспериращ

Посрещнете Годината на Тигъра с банкнота в портфейла | StandartNews.com
  • Всеки може да направи живота си много по-проспериращ

Нова година е празник, който чакат както възрастните, така и децата. Има знак, според който както празнувате Нова година, така и ще я прекарате. За да успокоите символа на следващата година, си струва да се обърнете към доказани знаци.

Всеки може да направи живота си много по-проспериращ през новата година. За да направите това, е важно да привлечете вниманието на Тигъра, като го успокоите с подходящите украси и лакомства за празника. Основната задача за новата година е да се отървем от дълговете, като ги оставим в предишната година. Дори и да нямате възможности да платите веднага, струва си да дадете поне част, за да улесните плащането през новата година. Тигърът обича тих и спокоен кръг, така че е по-добре да празнувате Нова година в семейството, сред близки хора. Символът на годината цени семейните връзки и благоприятства всички, които се грижат за хармонията в семейството. В навечерието на Нова година всеки член на семейството трябва да има голяма банкнота в портфейла си, за да ви носи Тигърът пари  през цялата година. Важно е сметките да оцелеят през нощта в портфейла и да можете да ги похарчите още на следващия ден.

Пресните листа от мента също ще привлекат благоразположението на Тигъра. Могат да се поставят под елхата, да се добавят като украса към ястия на масата или в лимонада. Ментата ще привлече Тигъра, както и всеки член от семейството на котките.

Тигърът ще покровителства и влюбените двойки. Така че не се страхувайте да признаете чувствата си в новогодишната нощ. Така тигърът ще ви защити от другите и ще се погрижи за вашето щастие. Важно е да гледате фойерверките в новогодишната нощ. При първия залп е задължително да сте си намислили желание в зависимост от цвета на фойерверките. Червените светлини обещават късмет в любовните дела, зелените означават добро здраве, а златните - парични потоци.

През новата година не забравяйте да вземете снимка на Тигъра. Това може да бъде рисунка, плюшена играчка или фигурка. Основното е, че символът на годината е с вас. Новогодишната нощ е време на чудеса, желанията се сбъдват. Основното нещо е да бъдете искрени и тогава Тигърът определено ще ви донесе късмет.лю

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай