Събота,

Последен крал ли е Чарлз Трети? Какво казва Нострадамус

От: Иван Ангелов -
24455
Последен крал ли е Чарлз Трети? Какво казва Нострадамус
A
A
A

Великият Нострадамус е направил пророчество за точния момент, в който британската кралица Елизабет Втора ще умре и краха на монархията след нея. Предсказанието му е записано в книгата на британския писател Марио Рийдинг "Нострадамус: Пълни пророчества за бъдещето", съобщава "Телеграф".

Нострадамус прогнозира, че кралицата ще умре през 2022 г. на 97 години (Елизабет Втора почина в 97-та си година), след което най-големият й син Чарлз ще се възкачи на трона и ще стане крал Чарлз III. Според книгата на Рийдинг обаче Чарлз скоро ще абдикира от трона.

За 2022 г. Нострадамус е предсказал тежки природни катаклизми, началото на нова световна война и сбогуването на една кралица, което ще предизвика световен хаос и борби за власт, както и падането на метеорит, икономически колапс и земетресения.

В началото на годината във форума Above Top Secret, един от най-популярните източници на конспиративни теории, се спекулираше, че едно от пророчествата на Нострадамус, публикувано през 1555 г., пасва идеално на момента, в който се намира британската монархия. В своя текст Century 8 Quatrain 97 Нострадамус постулира: "В края на войната великите сили се променят. Близо до брега се раждат три красиви деца. Те ще погубят хората, когато станат пълнолетни. Те ще променят кралството и ще видят, че то няма да расте повече."

Как да тълкуваме текстовете на Нострадамус? Специалистите смятат, че децата са принцовете Уилям, Хари и принцеса Беатрис - внуците на кралица Елизабет Втора и принц Филип. Войната е тази за Фолклендските острови, които Обединеното кралство оспорва с Аржентина през 1982 г. Любопитно е, че седем дни след края на конфликта принцеса Даяна ражда Уилям, първородния си син.

Брегът, споменат от Нострадамус, може да се отнася до река Темза, която пресича Лондон, или Атлантическия океан, който заобикаля Обединеното кралство и е основен ключ към британската идентичност като островна държава. Така пророчеството би било предупреждение, че след смъртта на кралицата британската монархия ще бъде обречена да изчезне.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com