Посланик с 5 съвета за англичани на плажа

Посланик с 5 съвета за англичани на плажа | StandartNews.com

София. 5 съвета към британските туристи ще прокламират в Слънчев бряг посланикът на Обединеното кралство в София Джонатан Алън и консулът Саймън Тъкър. Това са британски фрази, които целят да накарат младите британци, които се отдават на алкохолен туризъм в Сънито, да пазят живота си, да не прекаляват с алкохола и да не скачат от балконите. Мотото на кампанията през тази година е "Do it, don't over do it" - забавлявайте се, но не преигравайте.

Посланик Джонатан Алън и консул Саймън Тъкър ще приемат сънародниците си туристи на класически двуетажен автобус, типично в британските традиции. Той ще бъде паркиран пред хотел "Кубан" в курорта. Тийнейджърите от Острова ще могат да прочетат логото на кампанията на специалните правоъгълни поставки за бира и алкохол в заведенията, които посещават.

"Основната цел на кампанията е да накараме младите британци да бъдат по-сдържани, да ценят живота си и да умеят да се предпазват от всякакви рискове по време на почивката", заявиха от британското посолство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай