Поп от Банско венча Ники и Саня

Поп от Банско венча Ники и Саня | StandartNews.com

Ковачевица. След медения месец младоженците започват нови кинопроекти Поп от Банско венча Ники Илиев и Саня Борисова в храма "Света Троица". Свещеникът е стар семеен приятел на фамилията, от която е свекървата, прочутата доц. д-р Мира Кадурина, шеф на Клиниката по дерматология във Военномедицинска академия.

След трогателната церемония, на която присъстваха само най-близките приятели на двойката, купонът продължи в страхотната кръчма в Ковачевица, известна като "При братята". Маратонът всъщност започна още в петък, когато се случиха моминското и ергенското парти на булката и младоженеца - в Ковачевица и в Лещен.

Те са влюбени в двете села, защото тук заснеха повечето кадри от "Чужденецът" - успешният дебют на Ники Илиев в голямото кино. Ники все по-успешно пробива в седмото изкуство. Той вече режисира четири серии от "Домашен арест" за бТВ.

След медения месец, чиято дестинация пази в тайна, Илиев продължава работа по следващите си два сценария - комедия с драматични обрати и екшън. Саня е плътно до него в проектите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Цецо
Коментирай