Четвъртък,

Полската любов на Ламбо с жестока контузия

От: Редактор -
2126
Полската любов на Ламбо с жестока контузия
A
A
A

Известната полска актриса Барбара Брилска, която през 70-те години на миналия век изживя голяма любов с българския си звезден колега Стефан Данаилов, си е счупила гръбнака. PopCornNews съобщава, че Брилска е отказала да се срещне с журналисти, тъй като въобще не била в състояние да се вижда с когото и да било.

„Счупен гръбнак… – разбирате ли какво е това? Всичко ще отнеме много време – рехабилитация и така нататък. Не съм във форма – физически и духовно. Не знам какво ще се случи след това“, отпратила ги е актрисата.

Брилска също така имала и проблеми с гласа. По-рано в медиите се появи информация, че актрисата се бори с рак на езика. Първоначално тя отказваше да коментира, а след това опроверга новината, че са й открили онкологично заболяване.

„Не. Какъв рак? Боже господи, Боже господи. Какви странни слухове“, заявила е Брилска, която се намирала закрепостена във Варшава заради пандемията от коронавирус.

80-годишната днес Барбара Брилска, която на младини поразително приличаше на Брижит Бардо, е известна с ролята си в популярния руски филм „Ирония на съдбата“. Участвала е в множество международни продукции. Така през 1978 г., по време на снимките на „Умирай само в краен случай“ по романа на Богомил Райнов, се запознава с най-красивия български актьор Стефан Данаилов.

"Чак когато й прочетох книгата, разбрах, че за нея срещата ни се е превърнала във важно събитие. Но за мен беше само флирт“, разказва Ламбо в автобиографичната си книга „Романът на оя живот“, написана в съавторство с журналиста Георги Тошев.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com