Поли Генова с първа победа в "Капките"

Певицата се превъплъти в краля на попа Джако

Поли Генова с първа победа в "Капките" | StandartNews.com

Поли Генова отбеляза първата си победа в "Като две капки вода". Певицата се превъплъти майсторски в краля на попа Майкъл Джексън и дори Фънки остана впечатлен. В новия епизод гост-жури се оказа Велизар Соколов-Заки.

„Артикулацията и ритъма на този образ са изключително трудни за претворяване. Аз обаче не съм изненадан – Поли Генова е артист, който може да пресъздаде всичко това на най-високо ниво!“, заяви той. 

Почти всички участници гласуваха за Поли. Фънки даде своите 10 точки на Михаела, Хилда остана трогната от безпрецедентното представяне в извънредна ситуация на Рафи, а Заки награди Генова. Фаворитът на феновете бе Фики, а менторите избраха Милица. 

Временното класиране продължава да води Фики. 

Къци Вапцаров се преобрази в българския Елвис Пресли – Аспарух Лешников и изпя парчето му „Страшно обичам жените“. Поп фолк орхидеята Софи Маринова се преобрази в Стинг и изпълни хитовото парче Desert Rose. Карантинираният заради Ковид-19 Рафи, който трябваше да се превъплъти в Андреа Бочели и да изпълни "Caruso", сподели, че се е подготвил по телефона за своята изява и изпълни парчето от балкона си. Михаела Маринова изпя песента Jerusalema на Master KG. Азис влезе в образа на култовия актьор, режисьор и певец Мариус Куркински и изпя „Ти-ри-ри-рам“. Милица се преобрази в Никол Шерцингер и изпя "Don't Cry For Me Argentina". Фики влезе в образа на изпълнителката с най-много награди „Грами“ в историята Бионсе и изпя хита "Crazy In Love".

Следващата седмица Къци ще бъде бунтарката Милена, а Софи Маринова – легендарната Паша Христова. Азис ще скочи в 80-те със Сандра, а Фики ще се върне към мъжките образи с Тон Джоунс. Михаела Маринова ще бъде вокалиста на Accept – Удо Диркшнайдер, а Милица ще продължи със силните женски образи като Риана. Рафи ще се изправи пред няколко образа със Сборната формация, а Поли Генова ще открие фолк звученето с Камелия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай