Вторник,

Поканиха Гала в политиката. Коя е партията

От: Редактор -
7515
Поканиха Гала в политиката. Коя е партията
A
A
A

"Мечтаех да съм цветарка, не съм амбициозна и, честно казано, не ме е страх от старостта, знам, че все някога ще дойде. Това е привилегия да остаряваш." Така най-дълго задържалата се водеща в ефира у нас Гала отговаря на фенове в социалните мрежи по повод на това, че изглежда перфектно за своите над 50 години. Гала е емблема на предаването си "На кафе" вече цели 20 години.

"И до ден-днешен съм доста несигурна в себе си. Винаги се съмнявам дали се справям, добра ли съм, никога не съм разчитала на това, че съм сексапилна, и не се виждам с такива очи", смята плевенчанката. Единственото, което физически Гала не си харесва, е носът. "Не съм се замисляла какво бих променила в себе си, но може би... носа. Имам моменти, когато не се чувствам добре в кожата си, тогава дори не ми се излиза, но има и моменти, когато се харесвам. Суетен човек съм, но не съм екстравагантна", споделя още водещата.

По въпроса за любовта ѝ с по-младия от нея Стефан, водещата е категорична, че не само сексът прави жените да остаряват красиво, но и любовта, без значение кой точно ти я дава. "Той е по-млад и какво от това, не сме единствените", смее се Гала.

По отношение на политиката тя е категорична, че не би приела да влезе в партия, макар, че са я канили.

"При идването на Симеон Сакскобургготски искаха да вляза в неговата партия, но аз го приех абсолютно несериозно. Там, където не се усещам сигурна и силна, никога не бих се изкушила да правя каквото и да е, камо ли пък политика, която нито ми е интересна, нито смятам, че разбирам", споделя красивата водеща.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com