Пълен шок! На колко години е Лили Иванова

И това ли е истинската й възраст

Пълен шок! На колко години е Лили Иванова | StandartNews.com

В публичното пространство продължават да се въртят всевъзможни версии за истинската възраст на естрадната прима Лили Иванова, която официално е родена на 24 април 1939. Ситуацията е малко като с ваксините - всеки сам си преценява, но все пак една особено шокираща версия, според която скоро певицата ще подкара 90, предизвика куп коментари напоследък.

Писмо на читател доказва, че Лили Иванова е родена през 1934 година и реално упорито крие истинското си ЕГН, твърди "Хотарена". Творческото й дълголетие, което става все по-внушително, в такъв случай би изглеждало още шпо-впечатляващо.

"Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Има завършена гимназия - 12 клас т. е. тогава е на 19 години. Нейната дата на раждане е вписана в ученическите дневници и дипломата за завършен 12 клас. Истината е ,че реалната, истинската дата на раждане е април, а годината 1934 година."

Това съобщава шефката на Концертна Дирекция  Лидия Станчева, която е и нейна кума"Затова една жена на 88 години /Лили Иванова е на 88 г. навършени, а през април 2023г. ще стане на 89 г./, изглежда така. Много артистки, певици (Аня Пенчева, Катя Близнакова, моделката Венета Харизанова), си намалиха годините."

На какво ще гласувате доверие, е изцяло ваше решение. На колкото и години да е примата Лили Иванова, тя продължава да няма аналог у нас, и възхищението, което буди, е все така ненадминато, предава lupa.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай