Пълен обрат за Виктор! Завръща ли се в "Ергенът"

Мачото се раздели с приятелката си 

Пълен обрат за Виктор! Завръща ли се в "Ергенът" | StandartNews.com

Ергенът от първия сезон на едноименното романтично предаване на bTV - Виктор Стоянов за пореден път няма спътник в живота. С бившата си приятелка Мария Тарашманов, той изкара повече от година.

Според запознати причината за разлъката се криела в поведението на мускулестия мачо, който бил по-суетен от гаджето си, а и се заглеждал по чуждо. До физическа изневяра не се стигнало, но приятелката му определено се дразнела от женското внимание към него. 

Макар че се застоя доста време с Мария, Виктор не изглеждаше особено влюбен. Той не се показваше с нея в социалната мрежа, докато тя често му пишеше любовни обяснения. Най-милото беше на рождения му ден през април. Дори и тогава обаче Тарашманова се изпусна, че „повтарят грешките от миналото”. Раздялата им дошла малко по-късно, след като не успели да преодолеят различията си.

Близки до Стоянов издават, че той усилено си търсел ново гадже. Някои дори се шегуват, че може да се запише в третия сезон на „Ергенът” и да изкара „поправителен”, пише hotarena.net. Той самият е споделял, че интересът на дамите към него се е засилил, откакто го дават по телевизията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай