Пилотът Петър за Даяна: Нямаше химия

Нейните сигнали бяха доста силни, но и малко объркващи, признава мачото

Пилотът Петър за Даяна: Нямаше химия | StandartNews.com

Петър е поредният участник, напуснал "Фермата" на крачка от финала. В ефира на bTV пилотът разказа повече за себе си, за дуела с Боби, който загуби, както и за отношенията си с Даяна Ханджийска.

"Нямаше химия", призна той във връзка с флирта с актрисата. По думите му тя е красива и интелигентна жена, но според него нейните сигнали са били малко объркващи, което е и довело до конфузната ситуация с Йордан. 

"Нейните сигнали бяха доста силни, но и малко объркващи. Данчо успя да се обърка. Просто е много чаровна и може би ние мъжете възприемаме това нещо като свалка или флирт, а то всъщност не е така", коментира пилотът

Малко преди края на "Фермата" той загуби дуела си с Боби и така не успя да изпълни обещанието си да се срещне във финала с Калоян. 

"Той е по-добрият вариант за финала от мен. По-достоен е", каза за новия си приятел Калоян. Петър коментира също думите си, че ако беше спечелил би разделил наградата с Калоян: "Защото без него не бих стигнал толкова далеч". Пилотът обобщи, че в лицето на Калоян е спечелил много повече от пари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай