Петканови: От хейт не се умира

Дани и Алекс са се научили да преглъщат всичко, което се говори по техен адрес

Петканови: От хейт не се умира | StandartNews.com

Дани и Алекс Петканови потвърдиха в ефира на bTV, че двамата са в отлични отношения, все още се обичат и дори мислят за още деца, след като споделиха публично личните си драми, които са имали напоследък. Звездната двойка започна в канала си в YouTube поредицата "Карти долу", в която разкрива всичките си брачни проблеми пред последователите си. Съпрузите признават, че са свикнали да споделят всичко с феновете си и го приемат за съвсем нормално. Те се ожениха пред камерата и оттогава не крият почти нищо. И двамата са категорични обаче, че едно от малкото неща, които не биха показали в ефир, е как правят секс.

"Плюсът на славата е разпознаваемостта. Понякога, когато чакам на опашка, ме викат директно на касата, за да мина по-бързо. Но това означава, че всички навлизат в личния ни живот", коментира Алекс.

Тя призна, че най-големият й публичен срам, който някога е изживявала, е бил преди 3 години, когато с Дани се разделиха заради изневери. Тогава Лудият репортер разкри пред всички, че моделката му кръшка с италиански богаташ. Алекс е категорична, че издънката й е донесла много негативи и тя брала голям срам, най-вече заради родителите си, които не искала да разочарова. Но признава, че случката я е научила да преглъща много и, че от хейт не се умира. 

"Хората забравят бързо. Идва следващата звезда след теб и всички започват да се занимават с нея", каза тя. "Нали знаете, правилото за 72 часа - след три дена никой няма да помни", допълни мъжът й.

Дани разкри, че след двете им последни видеа, които общо имат над 1 милион гледания, е направил равносметка за себе си. Започнал е да мисли за собствен бизнес, да влиза във форма и е станал по-амбициозен. Той призна, че е прочел повечето коментари на клиповете, но те по-скоро им повлияли зле.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай