Вторник,

Пет зодии, които са душата на компанията

От: стандарт -
404
Пет зодии, които са душата на компанията
A
A
A

Способността да се шегувате често зависи от начина ви на мислене, възприемането на света и натрупания опит в годините. Освен това, зодиакалният знак играе важна роля по този въпрос, убедени са астролозите. Според тях, петима представители на астрологичния кръг имат невероятно чувство за хумор, което определено се цени от всички останали, пише actualno.com.

Везни

Те обичат да разсмиват хората и да получават положителна енергия в замяна. В името на това Везните дори могат да правят наистина луди неща, но това не ги притеснява: основното е хората около тях да се смеят. Те сякаш се зареждат с допълнителна енергия като виздат усмихнатите лица пред себе си.

Стрелец

Стрелецът обича да разказва смешни истории и да ги украсява толкова умело, че дори обикновената ситуация ще изглежда като сцена от добър комедиен филм. Те са истинската душа на компанията и са готови да разказват вицове, докато публиката не падне от смях, споделят астролозите. Истинско поражение е за тях някой да остане невъзмутим след разказаната от тях история.

Близнаци

Близнаците са царете на сарказма. Те обичат забавните ситуации и често се подиграват на хората по любезен начин. Всъщност, те дипломатично учат другите да се смеят на себе си и да бъдат саркастични относно недостатъците си. Това е друго ниво на хумора и само интелигентните хора го могат.

Скорпион

На пръв поглед хуморът на Скорпиона може да изглежда странен, но с последващата комуникация вече ще е трудно да се устои на смеха. Скорпионът няма да преценява ситуацията или хората, той просто честно изразява своето виждане за нещата. Освен това е голям фен на черния хумор. Той му се отдава най-добре.

Дева

Девата се подиграва с всичко, което се случва наоколо или със самата себе си. По-късно тя ще използва това, за да накара хората да се усмихнат и да реагират. В същото време, най-често Девата е безразлична към това, което другите мислят за нея, просто такова поведение й помага да преживее неприятни ситуации с по-малко загуби и с по-добро настроение.

Разбира се другите зодии не са ампутирано чувство за хумор, но царете са точно тези, изброени в по-горните редове. Забавлявайте се в компанията им без да се притеснява.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички