Парите са слабото място на две зодии, изкушения дебнат други

Ето какво показват звездите

Парите са слабото място на две зодии, изкушения дебнат други | StandartNews.com

ОВЕН

Забързан ден. Неочаквано ще се появят много неща, всяко от които ще изисква внимание и бързо действие. Освен това и хората около вас, ще се нуждаят от помощта ви. Възможни са дребни недоразумения и закъснения, поради които няма да е възможно бързо да се справите с всичко започнато. 

ТЕЛЕЦ

Не искайте твърде много от себе си. Днес може да се окаже трудно да съберете мислите си. Но с решаването на дребни ежедневни задачи ще се справяте бързо. Възможни са малки финансови загуби или неуспешни транзакции. По-добре е да не бързате с покупки, особено големи.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за общуване. Разбирате добре тревогите на другите хора и често се отзовавате на техните молби за помощ. Имате шанс да възстановите приятелствата, на които някога сте се радвали. Опитайте се да не се преуморявате. Струва си да си почивате повече и да се погрижите за себе си.

РАК

Опитайте се да не бързате днес. Този ден е подходящ за почивка и възстановяване. В началото може да ви е скучно, но по-късно премереният и спокоен ход на събитията ще ви зарадва. Добре е да правите неща, които изискват точност и внимание към детайла. Очаква ви приятна изненада.

ЛЪВ

Сутринта ще донесе много идеи и свежи планове. За съжаление не винаги ще е възможно да веднага да започнете да действате по тях. Със сигурност ще трябва да изчакате малко. Някои от вас ще имат нужда от помощта на близките си. Втората половина на деня ще ви зарадва с неочаквани предложения.

ДЕВА

Денят започва добре и ще се справите с ангажиментите си по-бързо от очакваното. Ще имате възможност да си починете добре и да прекарате няколко приятни часа в компанията на любими хора. Някои от вас ще получат като подарък точно това, за което отдавна са мечтали.

ВЕЗНИ

В началото на деня ще е трудно да контролирате емоциите. Ще реагирате на незначителни инциденти и често ще се ядосвате и дразните от дреболии. Следобедът ще бъде съвсем различен - интересен и спокоен. Имате възможност да завършите дела, на които сте отделили много енергия.

СКОРПИОН

Имате много неща за вършене, особено сутринта. Всяка минута ще е от значение. Опитайте се да не губите време в празни разговори. Около обед очаквайте добри новини и интересни предложения. Може спокойно да пазарувате - безпогрешно ще избирате добрите неща, които ще ви радват дълго време.

СТРЕЛЕЦ

Ден за страхотни идеи. Гледате на много неща по съвсем различен начин и именно това ще ви позволи да успеете. Ще пътувате - така не само ще си прекарате чудесно, но и ще срещнете интересни хора. Възможни са някои събития, в които вашите близки ще станат преки участници. 

КОЗИРОГ

Днес бързо ще научавате всичко необходимо. Възможни са приятни срещи. Ще имате шанс да говорите с човек, който вече ви е подкрепял. Някои ще възстановят дългогодишни бизнес връзки. Възможни са малки финансови загуби. Склонни сте да се отнасяте несериозно към парите - харчите повече, отколкото трябва. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня носи много добри идеи. Някои от тях могат да бъдат доста оригинални и смели. Ще се харесват и със сигурност ще има хора, които ще искат да помогнат при изпълнението им. Интуицията ще ви помогне да изберете съюзници, с които ще работите отлично. 

РИБИ

В началото на деня трудно ще събирате мислите си. Това определено не е най-подходящият момент да правите нещо сериозно и важно. Можете да завършите започнатата по-рано работа. Втората половина на деня ще бъде напълно различна - интересна, богата на емоции и ползотворна.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай