Парис Хилтън потъна в скръб, какво се случи

Блондинката нае специален детектив

Парис Хилтън потъна в скръб, какво се случи | StandartNews.com

23 годишното куче Harajuku Bitch, собственост на русата богаташка- Парис Хилтън почина на 23 години. За лошата новина сподели самата тя в социалните мрежи със серия от кадри, на които позира с животното, предава life.dir.bg.

"Днес сърцето ми се къса, тъй като се сбогувам с моята скъпоценна чихуахуа, Harajuku Bitch. В продължение на 23 години тя изпълваше живота ми с толкова много любов, лоялност и незабравими моменти", написа Парис. "Думите не могат да опишат огромната болка, която изпитвам в момента", продължи 42-годишната Хилтън. "Тя бе нещо повече от домашен любимец, за мен тя бе семейство, верен приятел, който винаги беше до мен, независимо какво ми поднася животът." 

Хилтън сподели, че малкото чихуахуа винаги е било до нея и е "озарявала дори най-мрачните ѝ дни" и дори е спасявала живота ѝ.

"Почивай в мир, скъпа моя", завърши изпълнителката на "Stars are Blind". "Ти завинаги ще бъдеш моето малко ангелче, винаги ще ми липсваш и винаги ще те обичам."

Хилтън е известна с любовта си към малките породи кучета. Миналата година Diamond Baby изчезна и така и не бе намерена. Тогава Парис написа, че е "наела детектив, който се занимава с домашни любимци, както и екстрасенс", които да помогнат с намирането.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай