От кого се крие Даяна във "Фермата"

Страстите в стопнаството не стихват

От кого се крие Даяна във "Фермата" | StandartNews.com

Страстите във "Фермата" не стихват нито за миг на крачка от финала. Участниците получиха писма от близки и приятели. Даяна получи както от родителите си, така и от гаджето й баскетболиста Кристиян Ставрев, с когото са в сложни отношения. Тя обаче хвърли писмото му в камината и предпочете да прочете окуражителното послание на родителите си.

"Кристиян е момчето, заради което влязох в шоуто. Дойдох в стопанството, за да се скрия от него и да остана сама", заяви Ханджиева. "Баща ми рядко ми казва "Браво!", винаги иска още и още, а на мен ми идва до гуша все да бутам напред. Радвам се, че сега се гордее с мен, друго не ми трябва", добави тя. Още при влизането си в стопанството актрисата призна, че изживява тежък личен период заради любовни проблеми. Изпаднала в депресия, след като баскетболистът Кристиян Ставрев й изневерявал след двегодишна връзка. Именно разочарованието накарало актрисата да влезе във "Фермата". Заради това и зрителите подозират, че флиртовете й с Данчо и Петър са само за пред камерите, за да дразни бившия си приятел. Говори се обаче, че тя може би не е приклкючила окончателно отношенията си с Кристиян.

Данчо получи писмо от годеницата си Камелия. Певицата изля цялата си мъка, провокирана от фокусника, но не пропусна да му пожелае успех на финала.

"Здравей, страннико! Трудно ми е да избера подходящото обръщение, защото самата аз не знам към кого да се обърна. Затова ще се обърна към себе си - Камелия умря, да живее Камелия! Тази, която нямах очи да видя и оценя, а наивно очаквах някой друг да го направи вместо мен. А ти кой си? Дано имаш отговор на този екзистенциален въпрос, защото без него няма напред. Има само безвъзвратно обикаляне в кръг и повтаряне на една и съща грешка с ново име. Обичам те и ти благодаря за подарените мъка, болка и страдание. Без тях нямаше да проумея грешките си. Не знам дали се съмняваш в прошката ми - недей, имаш я. Но за доверието ще трябва да се постараеш, ако искаш, разбира се. Чакам те победител и във фермата, и срещу теб самия. Изправи се, изтупай всички грешки и се бори с високо вдигната глава. Успех", пише Камелия

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай