Още двама се удавиха, пренебрегвайки предупредителните флагове

Още двама се удавиха, пренебрегвайки предупредителните флагове | StandartNews.com

45-годишен израелски турист се е удавил в Слънчев бряг, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас. Вчера, в Районно управление-Несебър е получено съобщение за това, че на плажната ивица в района срещу хотел "Вианд" в Слънчев бряг, между спасителни постове №13 и №14, е извадено тялото на 45-годишния израелски турист.

М.С. пристигнал в България на 07 август и отседнал в Слънчев бряг. Туристът е бил повлечен от мъртвото вълнение и се е удавил. Трупът му е откаран в катедра "Съдебна медицина" към МБАЛ-Бургас за аутопсия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление-Несебър.

При друг случай 55-годишен италиански гражданин се е удавил вчера вечерта на плажа в Камчия. Мъжът е бил неорганизиран турист. Сигналът за инцидента е подаден след 18.30 часа, съобщи moreto.net, цитиран от Блиц, като се позова на полицията.

Три седмици вече продължава кошмарът с мъртвото вълнение по Черноморието, придружено от силен мелтем- вятър, който вдига вълната. Морето е "объркано" с пясък и водорасли, дъното въобще не се вижда и на плиткото. По плажовете се веят червени флагове, но нарушенията на забраната за къпане са масови.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай