Орлин Павлов: Можем#Заедно

Пеещият актьор пусна концертно видео на хита „Заедно“ от филма „Завръщане“

Орлин Павлов: Можем#Заедно | StandartNews.com

Емблематичната песен на Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Орлин Павлов "Заедно" се сдоби с нов клип с послание Можем#Заедно.

Видеото е запечатало живото изпълнение на тримата артисти по време на първия плаващ концерт на Орлин Павлов, проведен в Гребната база в Пловдив през 2019-а пред близо 12-хилядна публика. Вплетени са и сантиментални сцени от филма „Завръщане" (по време на концерта беше заснета в реално време финалната сцена на филма).

С актуалното видео артистите ни призовават, че Можем#Заедно, и ни вдъхват кураж и сили в тревожната ситуация на социална и професионална изолация. Това не е просто кауза, Можем#Зедно е всичко, от което имаме нужда в момента: музика, общност, разбиране, съпричастност, емпатия и лична отговорност към всеки един от нас.

Орлин Павлов споделя: „Точно в този труден момент, момент на изпитания, музиката е тази, която ни обединява, спасява, пренася на места, на които сме били и искаме да бъдем. Тя е машината на времето, която е свързана директно с душата и нейните фини настройки за живот. Чрез нея сме заедно, като в една обща музикална матрица в различни жанрове, но с еднакви пориви, по-устремени и търсещи свобода, съобразявайки се със случващото се в целия свят! Каквото и да става, каквото и да се промени, музика ще има! И тя ще ни спасява винаги! Заедно сега, за да има утре!”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай