Огромна промяна със звезда от Игри на волята. Изненадата

Любимката Милена е с ново гадже

Огромна промяна със звезда от Игри на волята. Изненадата | StandartNews.com

Тихата и скромна Милена от "Игри на волята" се носи на крилете на любовта. Блондинката се превърна в любимец на зрителите, но да си честен в такъв род предаване не е приоритет и тя отпадна преди финала. 

Милена не обича да говори за личния си живот, но от няколко снимки в социалните мрежи си личи, че е намерила своята половинка в живота. 

Приятелят на Милена се казва Божидар и връзката им започва малко преди старта на "Игри на волята". Запознават се на работното им място - тогава Милена работи като танцьорка в нощен клуб в Студентски град, а  в същото заведение Божидар е сервитьор. 

Приятелите им не вещаят дълга връзка, но засега те опровергават тези твърдения и демонстрират силни чувства. Милена имала притеснения дали младежът ще я чака след края на формата и след като изгледа сериите. Той останал плътно зад нея и я подкрепял във всичко. 

Благодарение на него се задържа на крака след смъртта на майка си, която стана жертва на вирусът, отнел толкова много невинни животи. Тогава Милена разказа подробно през какъв ужас е минала при лечението на майка си, пише show.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай